zaterdag 27 februari 2010

Weer een nieuw berichtje

We zijn zaterdag dus richting de kust gereden om wat te genieten van het mooie zeezicht en hebben we ‘s zondags een bezoekje gebracht aan Kakum National Park. Een natuurpark met grote loopbruggen die je een prachtig zicht geven over het park. Foto’s kan ik helaas nog ni laten zien maar die komen nog wel. Na Kakum Park zijn we naar het Elmina Castle geweest. Ook een oud slavenkamp maar dan tien keer zo groot als Fort Prinzenstein en nu met een geweldig zicht op strand en zee. Gewoon prachtig.
De dag erna zijn we nog naar het Art Center geweest waar ik een jembe heb laten maken en heb ik ’s avonds afscheid genomen van mama en Yati. De dag erna heeft Eline van hare lover afscheid moeten nemen en waren we dus weer met zijn tweetjes. (Wat we ondertussen al weer gewoon zijn, hihi)
Ondertussen is Goele ook toegekomen en zijn we weer in Kpando. We zijn meteen aan de slag gegaan voor school en we hebben ook ineens werk gemaakt van onze educatieve materialen die we willen doneren in de schooltjes.
Maandag starten we voor twee weken in de moslimschool achter de hoek. Daarover weten we nog niet heel veel dus dat gaat een totaal nieuwe ervaring worden... Voor de rest is het hier nog steeds elke dag heel erg zweten maar zeker ook genieten.

1 opmerking:

  1. he sin
    nu we bij u op bezoek geweest zijn weten we ook hoe mooi en warm het daar is en kunnen het beter volgen als ge ergens bent geweest
    nog dikke kusjes en ik kijk uit naar 4april

    BeantwoordenVerwijderen